• ДОСТЪПНИ НАВСЯКЪДЕ

  Доставки за цялата страна

 • ВИНАГИ ТУК ЗА ТЕБ

  Можеш да се свържеш с нас по всяко време

 • КОРЕКТНОСТ И РАЗБИРАНЕ

  Можеш да върнеш стоката

Кои сме ние?

Будобалкани е онлайн магазин с отношение и фокус върху бойните спортове. Екипът на Будобалкани е с голям опит в продажбите на стоки за бойните спортове в България и цял свят. Някои от нас са бивши състезатели с резултати на световно и национално ниво.

Нашите продукти

Марките които представя Будобалкани са с доказано име в цял свят в сферата на бойните спортове DAX, Mizuno, Tokaido, Hiku.
За в бъдеще ще добавим още марки с които да предлагаме добри стоки за бойните спортове.

Много от продуктите които предлагаме са налични при нас и ние ще обработим вашата възможно най бързо. За стоки които не са налични в склада ни ще работим за най бързата възможна доставка от складовете на нашите доставчици.

Нашите цели

Преди да пазарувате другаде разгледайте нашите цени и качеството на продуктите предлагани от нас. Ние старателно избираме доставчиците и следим качеството на продуктите. Посещаваме изложения и състезания за да следим нуждите на пазара и развитието и насоките в бойните спортове.

Нашата цел е клиента да си получи стоката във най кратко време.

Правилата които спазваме в Будобалкани

Предлагаме продукти изпитани в качеството си и с ясен произход. НЕ предлагаме продукти създадени при неясни условия ( детски труд, лоши условия на труда ... )
При установяване на неспазване на добри условия на труд продуктите се спират от продажба. Ние се стремим по възможност лично да изпробваме повечето от продуктите
Нашите съвети

 • Когато купувате екипировка се интересувайте от какво е произведена и как.
 • Ако ви е нужна екипировка със сертификати не се стеснявайте да ни попитате по телефона или писмено ако нещо не е ясно.
 • За всякакви други въпроси сме винаги на разположение да помогнем.
X