Доставка

Доставка

1. Бдобалкани ООД извършва доставката на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерска фирма ECONT (Еконт).Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване или офис на куриер. За качване до етаж клиентът трябва да се свърже допълнително с куриера и да го уточни предварително.• Куриерски фирма ЕКОНТ  предоставят на Будобалкани опцията за преглед на пратката при получаване!
• Цените на фирма ЕКОНТ са описани тук:

– Ако поръчката / поръчките не отговарят на посочените условия клиентът ще бъде уведомен по имейл или телефон, за да предостави адрес за доставка, в случай че желае поръчката/поръчките да бъдат обработени. Ако в рамките на 3 работни дни клиентът не се свърже обратно посочените поръчка/поръчки ще бъдат анулирани.

  • при получаване на пратката ще ви бъде пресметната цената за пратката по ценоразписа на ЕКОНТ.

2. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00ч или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден).

3. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя. за условията и цените на ECONT погледни условията както са описани ТУК:

https://www.econt.com/services/courier-services
4. Условията за ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ може да прочетете ТУК.

5. Ние от Будобалкани винаги е сме готови да ви съдействаме за уреждане на куриерската услуга, просто се свържете с нас.

6. Будобалкани ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.

X