Доставка

1. Бдобалкани ООД извършва доставката на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерска фирма ECONT (Еконт).Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване. За качване до етаж клиентът трябва да се свърже допълнително с куриера и да го уточни предварително.• Куриерски фирма ЕКОНТ не предоставят на Будобалкани опцията за преглед на пратката при получаване!
• Цените на фирма ЕКОНТ са описани тук:

 

– Ако поръчката / поръчките не отговарят на посочените условия клиентът ще бъде уведомен по имейл или телефон, за да предостави адрес за доставка, в случай че желае поръчката/поръчките да бъдат обработени. Ако в рамките на 3 работни дни клиентът не се свърже обратно посочените поръчка/поръчки ще бъдат анулирани.

2. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00ч или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден).

3. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя. за условията и цените на ECONT погледни условията както са описани ТУК:

https://www.econt.com/services/courier-services
4. Условията за ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ може да прочетете ТУК.

5. Ние от Будобалкани винаги е сме готови да ви съдействаме за уреждане на куриерската услуга, просто се свържете с нас.

6. Будобалкани ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.

X